top of page

Weer aan de slag

Op deze herfstige zondag weer een nieuwe blog.

We hebben de afgelopen weken heerlijk genoten van onze vakantie in Denemarken. Zon, zee en strand in combinatie met heerlijk weer hebben de batterijen weer helemaal doen opladen.

Er was gelukkig ook ruimte voor creatieve uitspattingen ;) Zo heb ik een paar boodschappentasjes gehaakt, welke al binnen het gezin in gebruik zijn. Naast de avonturen met de super-dikke-wol (zie de vorige blog), ben ik met roosjes en veertjes in de weer geweest, welke de konijnen- en berenkopjes versieren. Je vindt ze hier .

Na thuiskomst was er gelukkig ook weer tijd om langzaam met de nieuwe bestellingen te beginnen. Met het lekkere weer de laatste dagen kon dit lekker in de tuin ;-)

De komende weken staan in het teken van het werken aan de lijst met bestellingen, maar ook zal ik me gaan voorbereiden op de markten waar ik de komende maanden sta. Binnenkort meer updates over de markten, maar alvast een datum om in de agenda te noteren : de Herfstmarkt op zaterdag 22 oktober bij Kasteel Keukenhof.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page